Bila Allah cepat makbulkan Doamu,
Maka Dia Menyayangimu,

Bila Dia Lambat Makbulkan doamu,
Maka DIA Ingin Mengujimu,

Bila Dia Tidak Makbulkan Doamu,
Dia Merancang Sesuatu Yang lebih Baik Untukmu.

Oleh itu,
Sentiasalah Bersangka Baik Pada ALLAH
Dalam Apa Jua Keadaan Pun,

Kerana Kasih sayang ALLAH Itu
Mendahului KemurkaanNya..

Raya 2011 :)

at Tuesday, August 23, 2011
Tema raya tahun 2011:
Semua setuju satu family warna MERAH
MERAH tau. oakay2.

Just have a look apa yang kite beli :)

( baju raya ke? :P )

haaa..ni baju raya yang tak ikut tema..

first time , kite tak tahu nak cakap apa :/ u'olss
lari theme park..hewhewhew.

apa yang patung pakai itu yang cantik.
takde masa belek lama2.

tapi takpelah kak sha a.k.a eid planner kata pakai baju ni hari raya kedua, raya pertama nak bergambar kan, so olss have to wear baju warna merah/maroon/magenta/redbull *over * dan seumpamanya :P

alright! decision made: raya pertama, kite pinjam
baju kurung warna merah kak sha kite.

Teruskan misi pencarian,


beg yang bakal dipakai sekali seumur hidup :P

tak sexy TAPI CUTE !

walaupun tak match dengan baju sebenarnya :(

alat make-up yang terkumpul :)
Sikit je kan :P

Favourite Body Spray:
baunya sangat soft !

cari yang ni okeyh :)



Maybelline Watershine
Pure Lipstick P11,
Melembab and sweet 

duit lebih beli lipstick Mentholatum pulak.
bila Lisa Surihani pakai lipstick semua nampak CUTE/SWEET kan?
So saya pun nak try jugak :)

MENTHOLATUM 02 FANTASY PINK :)






4 sort colours available at Guardian + Watson :
01 VINTAGE PINK
02 FANTASY PINK
03 KISSY PINK
04 SEXY PINK

Think pinky.
think lipice water colour
gorgeous ^_^

and u guys should try too yeah.
bibir sexy and cute macam kak Lisa kite :)


END
 

Addictiondiary Copyright © 2010 Design by nhmi