Bila Allah cepat makbulkan Doamu,
Maka Dia Menyayangimu,

Bila Dia Lambat Makbulkan doamu,
Maka DIA Ingin Mengujimu,

Bila Dia Tidak Makbulkan Doamu,
Dia Merancang Sesuatu Yang lebih Baik Untukmu.

Oleh itu,
Sentiasalah Bersangka Baik Pada ALLAH
Dalam Apa Jua Keadaan Pun,

Kerana Kasih sayang ALLAH Itu
Mendahului KemurkaanNya..

Tak Sabar Nak Makan VCO !

at Wednesday, February 09, 2011
Semalam saya ada order satu botol Virgin Coconut Oil Softgel Capsule daripada eazyinsyirah. Salah seorang penjual VCO dalam bentuk kapsul ni. Mula-mula cari idea macam mana cara nak hilangkan jerawat-jerawat halus bila time kita period selalu datang. Geramnye tengok. Actually muka ni bukannya bersih sepenuhnya. Bila time period je muka naik minyak dan tumbuh pulak jerawat seketul-seketul kat muka. tak ke geram tengok tu kan? Sental lah berapa banyak kali kat muka dengan pembersih muka apa pun, kesannya memang tak memuaskan.

Bila jerawat, mulalah gatal tangan nak guna skrub lah utk sental kat muka sebab tak sabar nak 'letupkan' jerawat2 halus tu. Habis cerita! huhu. Tapi sebenarnya lagi mudarat kalau buat macam tu. So, saya amek tindakan untuk mencuba VCO Catalyst ni. Beli daripada salah satu blog, Eazy Insyirah namanya. Bank-in RM50. Psst, Harap Cik Eazy Insyirah tak lupa nk return balance as much as RM5.10 :)

ha! ni dia bukti resit pembayarannya :)
Lekat kat wall supaya tak hilang. hehe

Hish, mula-mula tamak kan nak order sampai dua. Eh, bukan tamaklah sebenarnya, tapi nak jimat duit untuk postage. Kalau beli 2 botol, bayaran jadi RM84.90 ( include postage ). Tapi klu beli just 1 bottle, price will be RM44.90 ( include postage RM5). Btw, harga asal utk 1 bottle RM39.90 (not include postage dan harga tak promo). Mula-mula nak sekali trus je beli senang. Lagi satu buat stock. hehe. Ni kalau ibu tau pasal buat-buat stock ni, kompem kene bebel lah kan. And at last, terpaksa lah buat decision beli just satu botol je dulu. Nak tengok kesannya macam mana. Harap-harap dapatlah selesaikan masalah jerawat bila time datang bulan. Dan saya juga harap , VCO ni dapat hilangkan senggugut. I mengidap senggugut jugak tau setiap bulan, sakit sangat! Mak oit tapi sejak-sejak 2 bulan lepas, period-syndrome pain tu dah less. I pun tak tahu canne boleh hilang camtu.
Jamu Ratu Dara (JRD) pun penah makan jugak 2 bulan lepas. But makan just satu botol je. Semua ada 30 biji. Habis dah! Maybe sengugut tak datang sebab makan jamu ni gaknya. entahlah! sebab baru try sebotol je. JRD ni lebih kepada orang-orang yang dah kahwin sebenarnya tapi sebab I ni kan degil sikit semua benda nak di trynya. Sekarang tak continue lagi sebab bau badan kuat sangat bila makan jamu ni. Biasalah jamu kan. tapi actually tak berapa suka sangatlah. huhu. Terus tak beli lagi. Tapi Bila makan JRD ni kompem selera makan berkurangan. Ha, yang ni memang jelas terjadi. So, I have stop this first. Badan I takde langsung slera makan masa makan jamu ni. Dah kurus takut bertambah kurus lagi. Tak nak lah.


Jamu Ratu Dara Tinggal Dulu,
Selamat Datang Pada VCO!


Testimoni-Testimoni VCO Catalyst :


Marya Tinie :
Alhamdulillah...selepas mkn vco tini dah x cepat letih... kalu dulu cepat letih skit sb dgn banyak benda nak kna buat keja,umah,ank,masak nak layan suami lagi semua kita... kadang2 sblum pkul 11 pun dah mngntuk...muka tini kalu letih nampak itam bawah mata.tapi lepas mkn vco.. muka mcm ceria & berseri jer.. memang tini x ada masalah jerwat..tapi kita leh nampak muka lebih cantik & x letih...tu yang stakat nie la.. InsyaAllah kalu tinie amalkan selalu, lebih dari tu kot.. hehehe... ^_^*takde edit2 k yang ni?eazy C&P je dari FB


Nursuhada aziz - masalah jerawat & supplement tambahan(energy)
kesan : jerawat & masalah kulit sudah kurang
(masalah jerawat yg serius)
badan bertenaga dan tak letih semasa bekerja
tempoh : dalam tempoh 1 bulan selepas ambil VCO CAPSULE
*sudah repeat order*


Ili safura - supplement tambahan (kpd bapa)
kesan : batuk batuk sudah berkurangan(sakit jantung)
tempoh : 2-3 hari selepas pengambilan VCO CAPSULE


Nadia alwi - masalah jerawat & selera makan yg tinggi
kesan : selera makan dapat dikurangkan
tempoh : seminggu selepas pengambilan VCO CAPSULE


Nur insyirah - masalah jerawat & supplement tambahan
kesan : jerawat sudah berkurangan :))
tempoh : dalam tempoh sebulan selepas ambil VCO CAPSULE
*sudah repeat order & sudah jadi AGEN kami di seremban*


and banyak lagi testimoni yang guna produk ni sebenarnya.
cuba korang try usha lagi :)


END
 

Addictiondiary Copyright © 2010 Design by nhmi